Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Uherské Hradiště » koupaliště, bazén, aquapark » Koupaliště Albatros - Ostrožská Nová Ves (přírodní koupaliště)

Koupaliště Albatros - Ostrožská Nová Ves (přírodní koupaliště) [30540]




Vítá Vás přírodní koupaliště a autokemp „Albatros“ v Ostrožské Nové Vsi. Rádi Vás přivítáme na bezpečném koupališti se sociálním zařízením a rozšířenými gastronomickými službami. Koupaliště je vhodné zejména pro rodiny s dětmi k trávení volného času a relaxaci. Ostrožská Nová Ves je obec s největšími vodními plochami v rámci okresu Uherské Hradiště. Rozsáhlá jezera, která zde vznikla těžbou štěrkopísku jsou právem nazývána „Slováckým mořem“ a v letních měsících jsou obležena tisíci plavci a rekreanty, kteří zde tráví krásné chvíle odpočinku.

Koupaliště po 17 letech změnilo majitele a prošlo rekonstrukcí ke zvýšení spokojenosti stávajících a budoucích návštěvníku sportovně rekreačního areálu. Věříme, že tato změna bude příjemná pro všechny návštěvníky, kteří ocení čistotu sociálních zařízení, včetně rozšíření poskytovaných gastronomických služeb a ubytování v autokempu „Albatros“.

Děkujeme a věříme, že budete spokojeni s nabídkou služeb našeho sportovně rekreačního areálu „Albatros“.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)