Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Strakonice » koupaliště, bazén, aquapark » Plavecký stadion - Strakonice (aquapark)

Plavecký stadion - Strakonice (aquapark) [30474]


    další pojmenování: Krytý a venkovní bazén Strakonice


Provoz vnitřního a venkovního bazénu.

Krytý plavecký stadion disponuje 25m dlouhým bazénem se šesti dráhami a startovními bloky jen po jedné straně. Dále se zde nachází parní lázeň, relaxační bazének s masážními tryskami (teplota vody 36°C - 38°C) solární louka,  tobogán (86m). Šatny se sprchami jsou zvlášť pro ženy a zvlášť pro muže. Čas využití bazénu se počítá od vstupu do šaten (převzetí zámečku od skříňky na šaty) po opuštění šaten (vrácení zámečku od skříňky na šaty). Zakoupením vstupenky se návštěvník zavazuje dodržovat "Lázeňský řád" a dbát pokynů zaměstnanců pl. stadionu, zvláště pak plavčíka.

Venkovní areál patří díky svému umístění a rozloze k nejhezčím v republice. Návštěvníci mohou využívat velký 50m bazén (hloubka 1,60m - 2,30m) s osmi dráhami, bazén s tobogánem (hloubka 1,60m), dětský bazén (hloubka 0,50m - 0,80m) s klouzačkou a hradem s dvěma menšími skluzavkami a nakonec i brouzdaliště pro ty nejmenší. 

Veknovní areál disponuje půjčovnou sportovního náčiní, kde si návštěvníci mohou půjčit věci na minigolf, stolní tenis, líný tenis, na basketbal, nohejbal, plážový volejbal ad.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)