Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Náchod » ubytovna » U Studánky - Adršpach (penzion)

U Studánky - Adršpach (penzion) [30418]




Nabízíme útulné ubytování v rodinném pensionu, s výhledem na na romantické adršpašské skály. Kapacita pensionu je 12 míst ve dvou místnosech a podkorví, ke každému vlastní sprcha s WC, společnou, plně vybavenou kuchyní a zahradou s ohništěm.

V Adršpachu lze provozovat cyklistiku, horolezectví, turistiku, v zimě nabízí běžecké trasy a nedalekou osvětlenou sjezdovku.

Nabízíme dva 4-lůžkové pokoje s TV a připojením k internetu + 4 lůžka v podkroví každý pokoj má vlastní koupelnu s WC zařízená kuchyňka s jídelním koutem, lednicí a mikrovlnnou troubou kryté posezení na zahradě u potoka s ohništěm úschova kol parkoviště u objektu možnost pobytu se psem

Jak nás najdete od Náchoda:

směr Hronov, Teplice nad Metují, Adršpach - od velkého parkoviště po pravé straně ještě 2 km směrem na Trutnov - za zámečkem (200 m) a hospodou "Tošovák" (50 m) po levé straně uvidíte poutač k čp. 66 a červenou střechu 

od Trutnova: nejdříve směr Náchod, v Trutnově - Poříčí: Chvaleč + Adršpach v létě: z Chvalče přímo do Adršpachu (na křižovatce u kostela doleva do kopce)

v zimě: z Chvalče směr Radvanice, Jívka, Janovice - Adršpach - na začátku Adršpachu - továrna VDO po pravé straně - odtud ještě 2,5 km směr Adršpach (Skály), jakmile uvidíte po pravé straně skalní panorama, jste u nás (čp. 66, červená střecha po pravé straně - směrem ke skalám)

od Meziměstí: směr Teplice nad Metují, Adršpach a dále viz trasa "od Náchoda"


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)