Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Kutná Hora » restaurace, hostinec » Cafe Bar a restaurace U Varhanáře - Kutná Hora (restaurace)

Cafe Bar a restaurace U Varhanáře - Kutná Hora (restaurace) [27876]



V přízemí Vily U Varhanáře je prostor Cafe Baru a restaurace s velkou terasou přímo pod Jezuitskou kolejí. Pro sychravé dny je terasa vybavena tepelnými zářiči, takže i v chladném počasí můžete užít posezení pod majestátními věžemi chrámu sv. Barbory. 
Nabízíme tradiční českou kuchyni, domácí dorty, výtečnou kávu a v letní sezoně masa přímo z grilu na terase. Z vinného lístku doporučujeme ochutnat některé z kutnohorských vín a velmi kvalitní vína z Habánských sklepů. Nejmenší hosty jistě potěší zmrzlinové poháry a typicky česká Kofola.
Přímo na terasu navazuje Vinice Pod Barborou. Nově vysazená naučná vinná trať Vám napoví mnohé o pěstování vína v Kutné Hoře a produkci místních Vinných sklepů Kutná Hora.
Celková kapacita restaurace s vnitřním barem je 40 míst, větší salonek pro 30 osob, menší s výhledem na chrám svaté Barbory a kostel svatého Jakuba pro 25 osob. Venkovní terasa na posezení 70 osob, rautové uspořádání max. 150 osob.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)