Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » víceúčelové zařízení » Sportcentrum 007 - Harrachov (multifunkční zařízení)

Sportcentrum 007 - Harrachov (multifunkční zařízení) [27258]




Luxusní sportovně-relaxační komplex Sportrelax 007 se nachází v klidné části Harrachova, vzdálený je jen asi 10 minut chůze od centra. Vyzkoušet zde můžete squash, indoor golf, fitness, wellness, wallyball, whirpool, saunu, solárium, masáže.

Areál nabízí velkoryse vybavené relaxační i sportovní zázemí a v horním patře naleznete kromě restaurace a baru také prostředí pro konání firemních akcí. Samozřejmostí je i ubytování v moderních apartmánech přímo naproti sportcentru.

 
Naše služby pro vás:
  • Fitness, squash, aerobic, stolní tenis, indoor golf.
  • Sauna, vířivka, masáže, solárium, bazénky s horkou a studenou vodou, relaxační zóna.
  • Apartmány, které naleznete v nových domech přímo naproti Sportrelax 007, jsou komfortně vybaveny, většina z nich nabízí plochu 2+kk. 
  • Stravování a zábava  -chutné jídlo nabízí nově otevřená nekuřácká restaurace v horním patře sportcentra. K dispozici je vám také stylový koktejlový bar s tanečním parketem.
  • Rádi vám zorganizujeme program vašeho setkání. Ať už chystáte školení či setkání pro obchodní partnery a potřebujete program na míru nebo byste rádi pro své zaměstnance uspořádali teambuilding, poskytneme vám perfektní servis. A vy se nebudete muset o nic starat.
  • Nepřeberné možnosti dalšího programu nabízí okolní nádherná krkonošská příroda. K Mumlavským vodopádům je to od nás jen pár minut pěšky.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)