Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Restaurace Hrom Do Police - Praha 2 (restaurace)

Restaurace Hrom Do Police - Praha 2 (restaurace) [25764]



Hrom do Police je restaurací vinárenského typu v oblasti pražských Královských Vinohrad. Je známá a oblíbená nejen díky vínu, ale také zejména čepováním několika druhů filtrovaného i nefiltrovaného (kvasnicového) piva z Poličky, které si získalo bezpočet významných ocenění a je uznáváno znalci piva (sdružení přátel piva...) jako jedno z nejlepších malovýrobních piv.

Kromě výtečného piva vyniká Hrom do Police také skvělou kuchyní, ať už tradiční českou, nebo minutkovou, a kromě široké palety masových pokrmů nabízí také velký výběr salátů a několika vegetariánských jídel. Je zde i možnost pořádání menších oslav a večírků v odděleném salónku.

Kapacita restaurantu je cca. 70 míst k sezení v hlavním prostoru a 35 míst v odděleném nekuřáckém salónku.

Dále si u nás můžete vybrat z pestré palety aperitivů, whisky, tradiční fernet, nebo třeba oblíbenou slivovici. Pokud nebudete mít velký hlad, můžete k pivu zakousnout klobásku, tradičního utopence, nebo náš skvělý nakládaný pikantní hermelín.

Hrom do Police je oblíbeným místem různých oslav a setkání širokého spektra hostů - pro každého má naše restaurace své kouzlo. Přijďte i Vy a třeba si u nás najdete zalíbení.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)