Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Beroun » restaurace, hostinec » Restaurace Alena - Beroun (restaurace)

Restaurace Alena - Beroun (restaurace) [25354]



Restaurace Alena se nachází přímo v historickém centru Královského města Berouna, na Husově náměstí, v přízemí jednoho z historických měšťanských domů. Interiér stylově zachovává původní klenbové stropy a členění prostoru, vybavení restaurace vhodně doplňuje příjemnou atmosféru, kterou jistě oceníte ať už při pracovním obědě s kolegy či obchodními partnery, posezení mezi přáteli nebo třeba při setkání spolužáků či oslavě narozenin.

Zajisté si vyberete z naší široké nabídky jídel,obsahující snídaně, studené i teplé předkrmy, polévky, pokrmy z různých druhů mas, bezmasá jídla, dětská jídla, zeleninové saláty, těstoviny a k tomu všemu si jistě vyberete s velké nabídky příloh. Samozřejmostí je i široká nabídka pochutin, hodících se k pivu i vínu. Navíc pro Vás na každý den naši kuchaři sestavují kompletní menu.

Ať už k dobrému jídlu, nebo jen příjemnému posezení u stolu nebo na baru se jistě hodí i něco dobrého k pití. Určitě nebudete zklamáni nabídkou v našem Nápojovém lístku, kde si zajisté vyberete z naší nabídky různých druhů piv, vín, míchaných nápojů, aperitivů a destilátů, jakožto i neakoholických studených a teplých nápojů.

V teplých jarních, letních a podzimních měsících jistě s potěšením využijete naši zahrádku, z které je nádherný výhled na celý historický střed města. I v případě, že je venku krásné počasí a na zahrádce není místo, ještě není nic ztraceno, protože naše restaurace Vám může díky svému unikátnímu vnitřnímu řešení nabídnout posezení ve vnitřních prostorách, ale vlastně venku, protože je možné během chvíle změnit vybraná místa k sezení v interiéru v klidné vzdušné a stinné posezení v polootevřeném přízemním podloubí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)