Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Vítkov - Praha 3 (hotel)

Hotel Vítkov - Praha 3 (hotel) [23390]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

95

Nachází se na kopci Vítkov, Vítkov Hotel je orientačním bodem v Praze a je velmi známý mezi všemi obyvateli. Hotel je ve vzdálen 9 minut od starého města Prahy, se snadným přístupem z městských autobusových zastávek, z velmi dobrého tramvajového spojení a z míst procházek. Hotel Vítkov má 96 renovovaných pokojů s WiFi , vysokou úroveň vytápěcího a sociálního zařízení.

Vítkov Central Hotel nabízí různé typy pokojů přizpůsobené různým typům pobytů. Cenově přijatelné "Vítkov HillSide pokoje" pro jednu nebo dvě osoby, "Vítkov Elite pokoje" vybavené potřebnými požitky pro páry na dovolené a pokoje Vítkov Comfort" s možností přidání lůžek pro děti. Prostorné lobby a restaurace nabízí klidné prostředí vhodné pro pracovní záležitosti, volný čas a rodinné záležitosti. Hotelová restaurace "RESTRO BAR MEXIKO je otevřena od 11:00 do 23:00 hod. a nabízí široký výběr jídel a nápojů. Snídaně se podává formou bohatých švédských stolů s místní i mezinárodní kuchyní, umožňující všem našim hostům načerpání energie pro příjemné užití si dne v Praze.

Krásná budova byla postavena v roce 1968 a byla pojmenována po slavném kopci a památníku Vitkov, v roce 2005 budova prošla kompletní rekonstrukcí se složitými úpravami tak, aby udržela svůj impozantní vzhled s novým interiérem který poskytuje pohodlí a potěšení hotelovým hostům. Lobby prostory a interiérové haly jsou navrženy podle slavné návrhářky Neta Kafri ve spojení s konceptem Feng Shui.
V každém ze sítě hotelů Vítkov je kladen velký důraz na servis a spokojenost zákazníků. Hotelový personál je známý svými úsměvy a příjemnou pohostinností. Ať se vracíte do hotelu nebo odcházíte z hotelu do centra Prahy, vždy máte pocit že jste doma.

Hotel Vítkov má 95 velkých pokojů. Všechny pokoje jsou velmi pohodlné, dobře zařízené a moderně vybavené. Pokoje jsou rozděleny do tří kategorií, od nádherných pokojů Elite, Hill pokoje s výhledem na kopec Vítkov a do vnitrobloku pokoje Comfort. Hotel nabízí jednolůžkové, dvoulůžkové a rodinné pokoje se speciálními prostory a také přístupem pro hendikepované osoby.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)