Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Karlovy Vary » hotel, hostel » Hotel Royal Golf - Karlovy Vary (hotel)

Hotel Royal Golf - Karlovy Vary (hotel) [23356]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

62

Hotel Royal Golf se nachází v malebném údolí říčky Teplé uprostřed nádherného parku sousedícího s profesionálním 18-jamkovým golfovým hřištěm, nedaleko lázeňského centra Karlových Varů. Blízkost hlavní trasy spojující nejvýznamnější lázeňská města a golfová centra regionu (Karlovy Vary 7 km, Mariánské Lázně 30km) jen podtrhuje ideální polohu hotelu.

Okolní hluboké lesy zvou v každém ročním období k romantickým procházkám a jsou vyhlášenou oblastí pro místní houbaře. Sportovně založení lidé nebudou litovat, když se vydají do přírody na kolech či na náročnější túru s holemi nordic walking.
Světoznámé lázně Karlovy Vary, které jsou v přímé blízkosti nabízejí nejen možnost wellness služeb, či klasické léčebné kůry, ale také mnoho historických a kulturních zajímavostí.

Hotel Royal Golf prošel na přelomu let 2010 a 2011 celkovými rozsáhlými opravami, jejichž cílem bylo kromě zlepšení komfortu ubytování a souvisejících služeb také navýšení ubytovací kapacity. Tři budovy (Zámeček a dvě Depandance) poskytují celkem 62 lůžek s možností přistýlek.

Jednotlivé pokoje jsou tak rozděleny do několika kategorií, které uspokojí rozdílné požadavky našich klientů.

Hlavní budova Zámeček zařízena v luxusním stylu byla rozšířena o další ubytovací kapacitu a v současné době je tak k dispozici 16 pokojů s rozdělením na dvoulůžkové Classic, Junior Suite, Superior Suite a Suite de Luxe. Všechny pokoje jsou vybaveny minibarem, trezorem, plazmovou televizí se satelitním příjmem, telefonem, WIFI zdarma, koupelnou a WC. Některé z pokojů pak mají vlastní balkon.

Ve dvou dependancích, z nichž jedna je v přímé blízkosti hlavní budovy, je možnost ubytování v patnácti dvoulůžkových pokojích, které splňují standardy čtyřhvězdičkového hotelu. Všechny pokoje jsou vybaveny minibarem, TV se satelitním příjmem, WIFI (pouze Depandance II), telefonem, koupelnou a WC. Depandance jsou ideální volbou pro sportovní pobyt, rodinnou dovolenou, či odpočinek v privátním stylu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)