Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Green Lobster - Praha 1 (hotel)

Hotel Green Lobster - Praha 1 (hotel) [22741]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

20

Residence Hotel Green Lobster – je luxusní čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází v historickém centru Prahy, v malebném a romantickém prostředí Nerudovy ulice. Vznikl velice náročnou a citlivou rekonstrukcí historického domu č. p. 43, U zeleného raka a domu č. p. 42 „U tří stupňů“. Jde o objekty z počátku 14. století, které byly mnohokrát přestavěny až do dnešní barokní podoby. Jejich šarm, stylové prostředí a individuální přístup ve spojení s jejich jedinečnou polohou v bezprostřední blízkosti Pražského hradu a Karlova mostu vytvářejí z Residence Green Lobster místo vhodné i pro ty nejnáročnější hosty přijíždějící do Prahy jak za odpočinkem, tak za obchodem.

Kapacita hotelu činí 20 pokojů. Každý z nich je vybaven originálním stylovým nábytkem vyrobeným na míru a mnohé stropy mají ručně malované ornamenty. Všechny pokoje jsou zařízeny telefonem, LCD televizí se satelitem, minibarem, bezpečnostním trezorem, připojením k internetu a vlastní koupelnou se sprchou či vanou, fénem a toaletními potřebami.

Prostorné a exkluzivně zařízené pokoje typu deluxe a executive suite, které jsou navíc vybaveny CD, DVD přehrávačem a županem Vám pomohou učinit Váš pobyt ještě příjemnějším.

Všechny pokoje typu executive suite jsou odlišně zařízeny každý v jiném stylu a barvách a jsou pojmenovány podle významných historických osobností spojených s minulostí Prahy. Jeden z pokojů má k dispozici malý balkónek s nezapomenutelným výhledem na Prahu.

V přízemí hotelu je hostům k dispozici moderní útulný bar Caffé Green Lobster, kde se v ranních hodinách podávají snídaně formou bufetu a přes den si zde můžete vybrat z bohaté nabídky nápojů a studené kuchyně. Pod restaurací se nacházejí 2 podzemní klenbová patra, která jsou svojí výjimečností a separátní pozicí ideálním místem pro pořádání seminářů, konferencí, společenských oslav, privátních party atd.

Recepce zprostředkuje hostům veškeré služby spojené s pobytem, jako jsou taxi, rezervace míst v restauracích, kulturních a společenských akcí, letenek, turistické průvodce, lékařské prohlídky, pronájmy aut a další.

Residence Hotel Green Lobster Vám zaručí neopakovatelnou atmosféru v jednom z nejkrásnějších koutů Prahy, kam se budete rádi vracet.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)