Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Vltavan Český krumlov (kemp) [2185]




Českém Krumlově nabízíme v Novém Spolí (u Papouščí skály) zcela nový kemp a ubytovnu Vltavan. Celý komplex se nachází 200 m za jezem a je ze 2/3 obklopen řekou a skálami. Zbytek tvoří bývalá, již nefunkční továrna Otavan, ze které postupně budujeme zázemí pro vodáky. Přímo z kempu jezdí MHD na autobusové a vlakové nádraží. Historické centrum a zámek je vzdáleno od Vltavanu cca 30 min chůzí. Objekt Vltavanu je oplocen.Pro stanování je určena travnatá plocha podél řeky Vltavy pro cca 80 stanů. Hned vedle je místo pro parkování aut. Sociální zařízení se nachází v objektu ubytovny.

Součástí Vltavanu je bufet s posezením pro cca 80 osob v místnosti s krbem a 40 osob venku. V bufetu podáváme snídaně, rychlé občerstvení (párky, hranolky, smažený sýr, bramboráky, čaj, káva, ...), točené pivo Gambrinus.
Součástí komplexu Vltavan je velká garáž pro cca 20 aut. Zde můžete garážovat svá auta, motocykly nebo kola. Pro karavany jsou připraveny elektrické přípojky.

V současné době je k dispozici 8 pokojů, které jsem zařízeny palandami pro 12 - 16 osob. Je nutné mít s sebou vlastní spacáky. Ubytovna je určena pro skupiny osob a školy, které hledají levné ubytování při sjíždění Vltavy nebo návštěvě Českého Krumlova.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)