Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » solná jeskyně » Solná jeskyně - Bruntál (solná jeskyně)

Solná jeskyně - Bruntál (solná jeskyně) [2055]



Již od dávných dob jsou známé léčivé účinky soli na lidský organismus. Příkladem mohou být solné doly v Polské Veličce, kde se hluboko pod zemí s velkým úspěchem léčí postižení astmatem, nemocemi plic, alergií a různými kožními onemocněními. Tyto kůry, které působí na organismus vlivem soli, se nazývají Halo terapie – sůl má Řecký název Halos. Podobný vliv na náš organismus má například pobyt u moře. V dnešní době na jednu stranu naše civilizace znečišťuje prostředí, ve kterém žijeme a ničí poslední kousky čisté přírody, na druhou stranu rychlý způsob života a neustálý stres způsobují, že často zapomínáme na potřeby našeho organizmu – vyčistit se, zbavit se škodlivých látek a stresu.

A právě pro ty, kteří nemají čas či z jiných důvodů nemohou odjet k moři, ale i těm kterým záleží na zdraví svém a svých blízkých nabízíme tuto možnost.

Solná jeskyně je novou progresivní metodou, využívání působení soli na lidský organismus.V jeskyni, postavené podle vzoru přírodních jeskyní, jsme vytvořili stejné mikroklima jako hluboko pod zemí v solných dolech. Napomáhá tomu obrovské množství soli v malém prostoru, spolu s moderním klimatizačním zařízením.Solí obložené zdi, podlaha pokryta rovněž vrstvou soli, napodobeniny krápníků, romantické jezírko, napodobenina důlní jámy, pískoviště pro nejmenší, příjemná relaxační hudba a v neposlední řadě posezení v relaxačních lehátkách – to vše spolu vytváří pohádkovou atmosféru, která je nejen balzámem pro naše tělo, ale i pro duši.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)