Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Aquapark Olešná (aquapark) [1922]



Aquapark Olešná je zcela nový areál vybudován se záměrem poskytnou vysoce kvalitní zázemí a služby pro rekreační a relaxační účely. Je umístěn v ideálním prostředí přehrady Olešná ve Frýdku-Místku s výhledem na panorama Beskyd a Lysou Horu.

 
Areál je vybaven celou řadou atrakcí a představuje největší otevřené nerezové koupaliště v ČR. Voda v bazénech je dohřívaná tepelnými čerpadly až na teplotu 28°C, proto je koupání velmi příjemné i při nižších teplotách vzduchu. Areál tvoří plavecký bazén o délce 50 m se čtyřmi dráhami a relaxační bazén s atrakcemi o celkové vodní ploše 1600 m2. Celkem bezmála 3 tisíce návštěvníků může v jeden okamžik využít služeb areálu.


Mezi nejzajímavější atrakce patří dva tobogány o délce 82 m a skluzavka o délce 20 m. Nejen dospělým, ale především dětem učarují tobogány a skluzavka, které lákají k vodním radovánkám stejně jako velmi oblíbená atrakce proudový kanál, či šplhací síť. Odpočinout si lze na masážních lavicích a sedácích, popřípadě se nechat masírovat vodním dělem nebo chrličem.


Malí návštěvníci aquaparku se mohou těšit na samostatný dětský bazének s atrakcí zvanou vodní ježek a skluzavku a dětský koutek s houpačkami a pískovištěm. O občerstvení návštěvníků se v průběhu dne starají tři prodejní stánky s venkovním posezením pod slunečníky. Sortiment občerstvení je volen tak, aby uspokojil potřebu studených i teplých jídel a nápojů a je diferencován tak, aby v každém stánku návštěvník nalezl odlišné speciality a mohl si tak zvolit stánek dle svého gusta.


Kromě koupání a relaxace na atrakcích jsme připravili pro sportovně založené návštěvníky pravidelné hodiny aqua-aerobicu, které probíhají 2x týdně. Hodiny jsou vedeny zkušenými lektory a poskytují pro zájemce zajímavou formu aktivního odpočinku za cenu vstupného do areálu. Aktivně lze sportovat i na dvou hřištích pro nohejbal, volejbal a plážový volejbal.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)