Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Aquapark Kladno (aquapark) [1918]




Aquapark Kladno je po kompletní rekonstrukci budovy stávajícího krytého bazénu a přistavění moderního pavilonu vodních atrakcí v provozu od 30.1.2004. Každý návštěvník si v tomto komplexu najde své vyžití v různorodé nabídce atrakcí. Pro mladší návštěvníky je připraven klasický žlutý tobogán dlouhý 108 m, červený tobogán kamikadze dlouhý 99 m, dvoudráhová skluzavka s modrým a žlutým skluzem dlouhá 16 m a adrenalinová atrakce spacebowl. Jen dobří plavci mohou vyzkoušet účinky odstředivé síly uvnitř spacebowlu po překvapivě rychlém nájezdu do trychtýře této atrakce.

Starší návštěvníci využijí především masážní účinky whirlpoolu a oddechového bazénu. V oddechovém bazénu jsou instalována ve tvarovém provedení masážní lůžka pro ležení. Whirlpool je masážní bazén s teplotou vody 35 ºC, kde jsou pro návštěvníky připraveny místa pro vzduchové a vodní masáže.

Dále se v pavilónu vodních atrakcí nachází rekreační bazén. Atraktivní částí tohoto členitého bazénu je divoká řeka s ostrůvkem, kde je vody pomocí tří tangenciálně umístěných trysek uváděna do pohybu. Pro intenzivní masáž těla jsou připraveny na ochozu dva chrliče vody a v podélných stranách bazénu masážní trysky. Ve středové části bazénu se nachází průplavová jeskyně se dvěma vstupy pod vodní clonou.

Pro nejmenší návštěvníky je vyhrazen samostatný dětský bazének s vodním hříbkem a skluzavkou.
Pro sportovně založené návštěvníky jsou v klasickém 25 metrů dlouhém plaveckém bazénu připraveny dráhy pro kondiční plavání.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)