Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Olomouc » kulturní dům » Varna - Olomouc (diskotéka)

Varna - Olomouc (diskotéka) [1641]



Provoz restaurace a hudebního klubu. Nabídka teplých jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Další podrobnosti naleznete zde :

Rozhodnete-li se pro návštěvu našeho klubu, určitě neprohloupíte. Dostanete se na jedno z nejvyhledávanějších míst v hanácké metropoli, a nejen tam.

Jako jedno z mála podobných zařízení ve městě a přilehlém okolí, máme otevřeno každý den. V této souvislosti, a především také díky mnohaleté tradici, má náš dance club patrně nejznámější taneční parket. Parket, na němž nejedny střevíce protancovali možná už i vaši prarodiče. Kdo ví.

U nás není nic neobvyklého, když se během večera sejde pod jednou střechou i několik stovek hostů. Důvodů proč to tak je, je asi tolik, jako samotných návštěvníků.

Dominantou Dance clubu jsou dva nepřehlédnutelné bary - v přední části Bacardi bar a hlavní bar v zadní části klubu, oba s velmi pestrým sortimentem nápojů. Třetí bar je Music bar. K jeho návštěvě musíte absolvovat sestup po několika málo schodech do sklepa. I tam na vás ovšem čeká překvapivě atraktivní prostředí.

Abychom neponechali nic náhodě a aby si u nás našel kus toho "svého" doslova každý, je i atmosféra v klubu velmi proměnlivá. Každý víkend, už od nepaměti, se proto koná jiná taneční party. A že se to daří, o tom svědčí jejich vysoká návštěvnost. Jak se říká "není ohně bez kouře", proto za tento stav patří přirozeně dík i našim discjockeyům, bez nichž by nebylo ani vaší návštěvy.

Atmosféra u nás býva nezřídka atmosférou vyjímečnou, proto hledáte-li místo pro setkání, chcete-li vidět jak funguje nejnavštěvovanější cocktail bar ve městě anebo chcete jen tak být v centru dění, nemáte proč váhat.

O tom, jak to u nás kdy vypadalo a co se u nás dělo, se můžete přesvědčit v jednotlivých fotogaleriích. Vše je poměrně těžké popisovat slovy, lepší je být při tom. Po celou dobu je v provozu i naše kuchyně.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)