Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » lanové centrum » Lanový park Libín (lanové centrum)

Lanový park Libín (lanové centrum) [12427]



Bezmála 1 kilometr dlouhý lanový park, s více jak šedesáti překážkami, se skládá ze čtyř tras. První trasa „dětská trasa“(DT), která je nejkratší, má nejlehčí překážky a je i nejníže položenou trasou nad terénem. Jak již je z názvu předesláno, trasa je určena pro děti (děti musí mít výšku nad 130cm) a zároveň jako vždy startovní trasa. Prověří vaši zdatnost a odvahu. Na jejím základě se poté rozhodnete, jakou trasu a jaké obtížnosti si zvolíte.

Druhá trasa „Panoramatická“(PT), je trasa střední obtížnosti. Je nejdelší, s nejvíce překážkami. Je postavena do kruhu po hranici lanového parku a díky tomu je z ní nádherný rozhled do krajiny.Vyvrcholením trasy je přejezd přes již zmíněné přírodní jezírko. Tato trasa vás též zavede do míst, kam byste se, vzhledem ke skalnatému terénu, pěšky jen vejmi obtížně dostávali a tím se vám naskytne pohled na téměř panenskou přírodu.

Třetí trasa „technická“(TT) je trasou nejobtížnější. Projdete si zde jedny z nejobtížnějších překážek, s množstvím dlouhých přechodů. Tato trasa vás maximálně prověří ve vaší zdatnosti a odvaze.

Čtvrtá trasa „Flying Fox“(FFT) je trasa utvořená pouze ze sjezdů různých rychlostí a vzdáleností.

Trasy můžete různě kombinovat dle vaší zdatnosti. Je možné si projít pouze jednu trasu nebo všechny.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)