Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Ostrava-město » koupaliště, bazén, aquapark » Krytý bazén Ostrava - Poruba (bazén)

Krytý bazén Ostrava - Poruba (bazén) [12417]



Využijte jediný krytý 50 metrový plavecký bazén v celém Moravskoslezském kraji. Na vaše děti čeká dětský bazén s výukou plavání.  Máte rádi adrenalin? Navštivte 100 metrový tobogán. Po sportovním výkonu si přijďte odpočinout do sauny, nebo na solárko. Nechte se hýčkat a objednejte se na vakové uhličité koupele nebo na masáž. Nově jsme pro vás otevřeli fitness centrum, celý prostor je po kompletní rekonstrukci a čeká na vás vybavení značky Technogym. V ceně do fitness centra bude plavání a relaxace v páře.

Plynulý a pohodlný provoz je zajištěn elektronickým odbavovacím systémem na elektronické čipové karty. Pobyt vám zpříjemní nové šatny s podlahovým vytápění a bezplatný vstup do prostoru parních kabin. Samozřejmostí jsou ve vstupní hale toalety přístupné i pro imobilní občany a parkoviště pro 250 vozů.

Využijte zvýhodněnou nabídku a už dnes si pořiďte Elektronickou čipovou kartu SAREZA. Automaticky získáváte slevu 10% na veškeré služby na všech střediscích.

Krytý bazén v Ostravě-Porubě je v provozu celoročně a vstup je povolen i v kraťasových plavkách.
V letní sezóně je otevřen také venkovní areál s 25 metrovým plaveckým bazénem, čeká na vás příjemná travnatá louka a hřiště pro plážový volejbal. V tomto období můžete volně přecházet z krytého bazénu do venkovního areálu a využívat tobogán a vnitřní sociální zařízení. 




strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)