Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Hradec Králové » koupaliště, bazén, aquapark » Městské koupaliště - Třebechovice pod Orebem (koupaliště)

Městské koupaliště - Třebechovice pod Orebem (koupaliště) [12363]




Městské koupaliště v místní části BOR se nachází cca 500 m od městského centra ve směru výjezdu na Týniště nad Orlicí ( ulice Týnišťská ) vedle areálu fotbalového hřiště SK Třebechovice pod Orebem. Je umístěno ve velice příjemném prostředí městského lesa a je k němu směrována cyklisticka stezka, jak od železničního nádraží, tak nově budovaná stezka ze středu města. Parkování automobilů je před areálem a v přilehlých ulicích. 2 stání pro vozidla tělesně postižených jsou vytvořena přímo před vchodem na koupaliště.

Koupaliště má sezónní provoz od května do září. Areál je tvořen třemi bazény s nucenou filtrací vody.

Je vybaven :

  • velkým tvarovaným bazénem, jehož součástí je i pět 25 m dráh s max. hloubkou 1,65 m
  • kruhovým bazénem pro dětské návštěvníky o průměru 10 m a hloubce 0,3 m , kde je oblíbený vodní hřib
  • relaxačním kruhovým bazénem o půměru 15 m s hloubkou 1 m s vzduchovými masážními lůžky, vzduchovým roštem a masážními tryskami.

Voda ve všech bazénech je přihřívaná slunečními kolektory a při polojasném počasí neklesne teplota vody pod 22 stupňu C, ale zpravidla je i vyšší.

V areálu provozujeme 12 m tobogán se sto metrovým plastovým žlabem a skluzavku s dopadem do bazénu, šatny, sprchy s teplou vodou, velice čisté a moderní sociální zařízení, uzamykatelné skříňky pro osobní věci, dvě občerstvovací místa, plážové volejbalové hřiště. Ve slunečných dnech zveme atrakce pro děti.

Největší devizou koupaliště je prostorná travnatá plocha kolem bazénů s krásně upravenými dřevinami a keři. Následuje zalesněná část areálu k stíněnému odpočinku hlavně pro maminky s dětmi.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)