Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » koupaliště, bazén, aquapark » Plovárna Louka - Znojmo (plovárna)

Plovárna Louka - Znojmo (plovárna) [12357]




Plovárna je tvořena systémem bazénů v provedení z nerezového plechu, nezbytným technickým zázemím a vybavením pro návštěvníky a rozsáhlými travnatými odpočinkovými plochami. Součástí areálu jsou sportoviště – hřiště pro plážový volejbal, víceúčelové hřiště pro míčové hry, hřiště pro streetball, stoly pro stolní tenis, dětské hřiště s prolézačkami a pískovištěm.

Bazény:

Bazény jsou přístupné pěti brodítky (se sprchami), které jsou stejně jako bazény vyrobeny z nerezového plechu. V okolí bazénů se nachází plocha s vodními fontánami, obsahující 40 trysek. Z hygienických důvodů je na dlážděné bazénové plato povolen vstup pouze v plavkách. Voda v bazénech je čistá a hygienicky nezávadná, cirkuluje nepřetržitě přes úpravny vody, je ohřívaná systémem solárních panelů a tepelných čerpadel na 26 °C.

Rekreační bazén: velikosti 50×25 m dosahuje hloubky1,8 m, (3,8 m v místě skokanských můstků) je vybaven třemi plaveckými dráhami (50 m), ostrovem s proudovým kanálem, vodní atrakcí a třemi skokanskými můstky (1–3 m)

Kondiční bazén: velikosti 25×21 m, hloubce 1,8 m a osmi závodními drahami

Bazén pro neplavce: s rozměry 12×12 m, hloubkou 1 m a dojezdy skluzavek a tobogánu

Dětské brouzdaliště: o průměru 10 m a hloubkou vody 15–25 cm


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)