Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Aquapalace - Čestlice (aquapark) [12302]




Vodní svět se rozkládá na ploše 9150 m2 a je tvořen třemi paláci - Palácem pokladů, Palácem dobrodružství a Palácem relaxace. Návštěvníci se mohou projet na 6 tobogánech (nejdelší z nich měří 140 metrů) a 3 skluzavkách. Pro milovníky adrenalinu je k dispozici také atrakce spacebowl nebo dravá venkovní divoká řeka. Těm, kdo si chtějí vyzkoušet potápěčský ponor, nabízí aquapark potápěčský tubus o hloubce 8 metrů. Milovníci vln uvítají bazén s umělým vlnobitím, který v pravidelných intervalech navozuje pocit opravdových mořských vln. Jednotlivé paláce jsou protkány umělými řekami - celkem 100 m divoké a 350 m pomalé. Pro chvilky odpočinku jsou k dispozici vířivky a masážní lavice. AQUAPALACE PRAHA nabízí zábavu i nejmenším návštěvníkům, pro které jsou určeny brouzdaliště a skluzavky.

Nabízíme vám celou řadu specializovaných kurzů ve vodě pod vedením kvalifikovaných instruktorů s bohatými a dlouhodobými zkušenostmi v oboru.

Naučte se s námi potápět do hlubin na vlastní nádech - freediving bez přístroje anebo klasicky s dýchacím přístrojem. Spolupracujeme s odborníky v oboru a kurzy zajišťujeme instruktory renomovaných potápěčských škol Apneaman a Olson. Postarají se o Vás zkušení instruktoři s mezinárodními úspěchy ve sportovním potápění. Získáte základní licence a učiníte tak první krok do poznávání krás vodního světa také hluboko pod hladinou. Kurzy přístrojového potápění OWD můžete dokončit jak ve vodách českých, tak v dive-centrech po celém světě.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)