Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » letiště » Pilotem na Zkoušku



Lokalita číslo: 695

Pilotem na Zkoušku


Umístění (okres/stát):
Praha hl.m.
Poloha: 0 mnm
poloha:
Dostupnost:
dostupná autem po celý rok



Mob./tel.2: +420 778 074
Adresa:
Hůlkova ulice III./213 Praha 9, 197 000


Jak je krásné Česko z ptačí perspektivy? To můžete zjistit u nás při vyhlídkových letech nebo letech pilotem na zkoušku. A věřte tomu, že pohled z kokpitu letadla je úžasný!

Už od malička sníte o tom vyzkoušet si, jaké to je řídit opravdové letadlo?

U nás si tento sen splníte. Před letem vás bude čekat hodinový briefing, na kterém si řekneme, jak se letadlo ovládá a jaktože to vlastně dokáže letět?! Pak nasednete do letadla a se zkušeným pilotem-instruktore vzlétnete. Pak už je to jen a jen na vás...

Pokud byste se raději jen vezli a kochali se krásama Čech, vyhlídkový let je pro vás ideální! Létáme kam si jen budete přát. Nejoblíbenější trasa z Prahy je na Karlštejn, ale nemáme nic proti, pokud si vymyslíte svoji vlastní trasu :) Leťte se podívat na místa, která máte rádi. Ze vzduchu je tento pohled opravdu nezapomenutelný.

Vyhlídkový let letadle z Prahy nebo Pilotem na zkoušku z Prahy je také vhodný jako dárek! Potěšte své blézké, kamarády, rodinu, uvidíte, že na takový zážitek jen tak nezapomenou.

Létáme celý rok, každý den.

Samozřejmě musíme podřizovat lety počasí - občas nám nepřeje, ale v takovém případě počkáme na jiný, přiznivý den a o to víc si to užijeme.

Pojďte s námi létat.

Těšíme se na vás :)

 

    Otvírací doba:

Létáme každý den :)






(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)