Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Příbram » hotel, hostel » Welltor - Hotel Wellness Centrum Příbram (hotel)

Welltor - Hotel Wellness Centrum Příbram (hotel) [30511]


foto Welltor - Hotel Wellness Centrum Příbram (hotel)
    Budova hotelu ()


Hotel WELLTOR - Wellness Centrum je umístěn v jižní částí města Příbram. Nabízí Vám širokou nabídku wellness služeb, ubytování v příjemném prostředí a výbornou kuchyni v naší klimatizované restauraci. Celý komplex je pokryt wifi signálem zdarma a samozřejmostí je vlastní parkoviště s kamerovým systémem. Hotel je oblíbeným místem pro sportovní a relaxační aktivity, firemní akce, školení, rodinné oslavy, svatby...

Hotel disponuje celkem 21 pokoji, z toho 19 dvoulůžkovými a 2 apartmá, využít je možno i pěti přistýlek. Pokoje jsou (nad)standardně vybavené. Hotel disponuje velmi kvalitním sportovním zázemím.

Poskytované služby

Hotel je velmi dobře vybaven sportovišti, hostům je pod jednou střechou k dispozici sauna, novinka kryosauna, kvalitně vybavená posilovna, 2 klimatizované squashové haly, vyhřívaný bazén, kosmetika, masáže a zrcadlový sál vhodný jak pro aerobní formy cvičení, tak i jógu, relaxační a rehabilitační cvičení apod. Nedaleko je tenisová hala cca 300 m od hotelu, bowling 50 m. Součástí hotelu je restaurace a salonek.

Pro ubytované hosty bazén a posilovna zdarma.

Dále Vám nabízíme:

cykloturistika + úschova kol (cyklistické mapy k zapůjčení na recepci), výlety do okolí, pronájem konferenčních místností, jízdy na koních, vyhlídková jízda v kočáře s koňským spřežením na historicky zajímavá místa, zajištění disko s karaoke nebo živé hudby, zajištění akcí (rauty, svatby, společenské večery, seskoky s padákem, barmanská show)

 

 

 

Restaurace našeho hotelu je příjemně ozvučená a klimatizovaná. Příjemné prostředí a velmi chutné jídlo. K pití si můžete vybrat z široké nabídky vín a jedinečného Plzeňského piva. Dále Vám nabídneme pravou italskou kávu Corsini Café, kde je možnost si vybrat až ze sedmi druhů ze 100% arabici, mezi nimi i Jamaica která je považována za nejkvalitnější a nejdražší arabicu na světě. To vše Vám poskytne příjemný a vždy usměvavý personál. Na přání Vám zajistíme živou hudbu. Naše restaurace je ideální pro pořádání rautů, svateb a jiných oslav. V létě máme také otevřenou venkovní terasu s grilem.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1


Bereme následující poukazy:

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)