Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Merkur - Praha 1 (hotel)

Hotel Merkur - Praha 1 (hotel) [23462]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

47

Hotel v dnešní podobě byl postaven ve 30 letech 20. století na místě dvou původních domů. Pivovaru z 16 století, zájezdního hostince a měšťanského domu. Jejich části jsou dosud zachovány v podzemních prostorách a částečně v přízemí. Rekonstrukce hotelu na úroveň současných požadavků proběhla před několika lety. Logo hotelu i název MERKUR jsou původní z 30 let.

Hotel Merkur se nachází na okraji historického centra města v nedaleké blízkosti pražských památek a nově otevřeného nákupního centra Palládium s množstvím obchodů, restaurací a dalších služeb a zábavy. Hotel je vzdálen od Staroměstského nebo Václavského náměstí pouze 15 minut pomalé chůze.

Díky skvělé pozici hotelu je také zajištěna vynikající dostupnost městské dopravy. Stanice metra Florenc (přestup na trasu C a B) je 50m od hotelu, tramvaje a autobusy jsou vzdáleny cca 2 minuty.

Před hotelem je veřejné parkoviště (30,-KČ/hod.) Motocykly a bicykly je možno uschovat v hotelovém dvoře zdarma.

Hotel má 47 pokojů. 4 jednolůžkové, 29 dvoulůžkových a 14 třílůžkových standardně vybavených pokojů. Každý pokoj je vybaven WC, sprchovým koutem nebo vanou, fénem, tv-sat, telefonem a trezorem. V místě hotelu je k disposici free wifi hot spot. Snídaně je podávána formou bufetu. Hotel Merkur si velmi zakládá na domácích pokrmech podávaných jak při snídaních tak i při případných polopenzí.

V hotelové recepci Vám rádi pomohou při výběru výletu po Praze i okolí nebo vstupenky do divadel a dalších zajímavostí, které Praha nabízí.

Naši zaměstnanci jsou vždy připraveni vyhovět Vašim požadavkům a přáním. Zaručujeme ubytování v opravdu čistém prostředí v hotelu rodinného typu.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)