Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Braník - Praha 4 (hotel, restaurace)

Hotel Braník - Praha 4 (hotel, restaurace) [23115]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)
foto Hotel Braník - Praha 4 (hotel, restaurace)
    Pokoj ()

26

Hotel Braník leží na břehu řeky Vltavy, nedaleko centra Prahy, v městské části Praha 4 - Braník. Moderně vybavený hotel má vlastní restauraci, vinárnu a letní restauraci s grilem v hotelové zahradě. V areálu hotelu je parkoviště pro osobní vozy i autobusy. Ubytovací kapacita je 26 pokojů s celkem 62 lůžky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, minibarem, telefonem, barevnou televizí, satelitním a rozhlasovým přijímačem. Hotel nabízí veškeré stravovací služby v hotelových střediscích. Restaurace s celodenním provozem, vinárna s večerním provozem a v letních měsících zahradní restaurace s příjemným posezením pod vzrostlými kaštany.

Ke slavnostním příležitostem (svatby, promoce, obchodní jednání) nabízíme slavnostní tabule. Každý den můžete v naší hotelové restauraci využít bohatou nabídku poledního menu.

V jednolůžkových pokojích je, mimo jiné, k dispozici pohodlné sofa. Některé dvoulůžkové pokoje mají vlastní balkónek a u některých třílůžkových pokojů je třetí postel oddělena zdí.

Na dlouhodobější a víkendové pobyty poskytujeme výrazné slevy. Pro cestovní kanceláře možnost dohody o spolupráci.

Naše hotelová restaurace je plně klimatizována. Od 7:00 do 10:00 zde podáváme snídaně formou teplého a studeného bufetu. Během obědů si můžete vybrat ze speciální nabídky hotových jídel. Tato polední nabídka je denně aktualizována a rozesílána všem zájemcům e-mailem. Náš jídelní lístek, kde najdete jak minutky tak tradiční česká jídla, je k dispozici po celý den.

Součástí restaurace je salónek vybavený TV projektorem a flipchartem, který je možné využít pro různá školení a přednášky (uspořádání prostoru dle přání a možností). Pro speciální příležitosti jako svatby, narozeninové party atd. připravujeme slavnostní tabule.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)