Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Pauliny - Praha 4 (hotel)

Hotel Pauliny - Praha 4 (hotel) [23097]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

80 31 2

Hotel Paulíny se nachází v klidné části Prahy 4, nedaleko metra C - Pankrác, pouhé 4 stanice od historického centra města. Je snadno přístupný prostřednictvím MHD i pomocí hlavních mezinárodních příjezdových komunikací.

Hotel Paulíny je moderní ubytovací a stravovací zařízení s celoročním provozem. Byl otevřen v roce 1992 a svým vybavením, rozsahem a úrovní poskytovaných služeb je oficiálně zařazen do kategorie tříhvězdičkových hotelů (dle standardů Sdružení podnikatelů v pohostinství a cestovním ruchu).

Hostům je k dispozici hotelová restaurace, lobby bar a v letních měsících také zahradní terasa. Hotel disponuje vlastním vyhrazeným parkovištěm a smluvní autodopravou.

Hotel Paulíny poskytuje svým hostům příjemné ubytování v 10 jednolůžkových, 21 dvoulůžkových pokojích (s možností třetího popř. i čtvrtého lůžka) a 2 apartmánech. Celková ubytovací kapacita hotelu je 80 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, WC, televizí se satelitním příjmem, rádio-budíkem a telefonem s možností přímé volby do celého světa. Pokoje v přízemí mají bezbariérový přístup a některé navíc přímý vchod na zahradní terasu.

Hotelové služby
Samozřejmostí jsou služby, které přispívají k Vašemu bezstarostnému odpočinku a pohodlí - patří mezi ně: buzení, předávání vzkazů a faxových zpráv, možnost vzít s sebou Vašeho psa či kočku, hotelový trezor v recepci, praní a žehlení prádla, chemické čištění oděvů, a další služby na Vaše přání. Hotelová prodejna nabízí širokou škálu dárků a suvenýrů.

Příjezd
Pokud do hotelu nepřijedete mezi 14. a 18. hodinou, sdělte nám prosím tuto skutečnost předem. Po vzájemné dohodě Váš pokoj připravíme na dřívější příjezd. O pozdním příjezdu informujte recepci hotelu, pokoje bez garantované rezervace budou po 18. hodině obsazeny.

Odjezd
Hotelový pokoj prosím uvolněte nejpozději do 12:00 hodin, v opačné případě bude účtováno 50% z ceny pokoje.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)