Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Plaza Alta**** - Praha (hotel)

Plaza Alta**** - Praha (hotel) [22869]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Čtyřhvězdičkový hotel Plaza Alta je záměrně navržen tak, aby odpovídal zájmům a potřebám hostů, kteří přijíždějí jak služebně, tak i jako turisté – nabízí totiž jedinečnou kombinaci komfortu a příznivých cen v klidném a dobře dostupném prostředí.

Po celkové rekonstrukci v zimě 2007 je nyní hotel Plaza Alta jedním z mála pražských hotelů, které nabízejí služby na skutečně mezinárodní úrovni, jsou komfortní i praktické a stojí stranou od rušného středu města.

Ti, kdo do Prahy vyrazili strávit volné dny a rádi by je využili k procházkám za krásami Starého Města a návštěvám nejvýznamnějších pražských pamětihodností, zase ocení, že do centra je to z hotelu jen pár minut cesty autem, metrem nebo tramvají. Doporučujeme využít přehledné tramvajové dopravy, kterou se ze zastávky položené 50 m od hotelu Alta Plaza dostanete během 12 minut na Staré Město i na Malou Stranu, a to bez přestupů. Navíc se cestou můžete potěšit výhledem na Hrad a řeku.

Pro hosty na služebních cestách má hotel Plaza Alta ideální polohu, protože se nachází pouhých 20 minut od letiště v místě se snadnou dostupností na dálnici D8 a navíc leží 3 minuty od železniční stanice a zastávky metra Nádraží Holešovice.

Mezi další turistické atrakce, které leží poblíž, patří Národní galerie, Zoo Praha, Pražská botanická zahrada, Křižíkova fontána, Mořský svět, Výstaviště, veletržní areál Letňany, Letenské sady a Stromovka.

Všech 87 nově zmodernizovaných hotelových pokojů je vybaveno samostatnou koupelnou, klimatizací, bezplatným WiFi přístupem k vysokorychlostnímu internetu a minibarem. Náročnější hosté mohou požádat o pokoj na jednom ze tří exekutivní poschodí, kde je pro jejich pohodlí a odpočinek připraveno ještě širší spektrum služeb. Jako například minerální voda zdarma, možnost přípravy čaje a kávy dle libosti, župany výběr kosmetických přípravků.

Ať už si naši hosté zvolí pokoj standardní nebo exekutivní, všichni mohou pro telefonní hovory z hotelových pokojů využívat výjimečně výhodných sazeb, které jsou ve většině případů nižší než poplatky za roamingové volání z mobilního telefonu, a navíc je jim v celém hotelu k dispozici bezplatný WiFi přístup k internetu – vynikající hotelový „Restaurant7“ poskytuje množství pohodlných pracovních míst, kde si hosté mohou otevřít laptopy a zdarma se připojit k internetu, zatímco prosvětlený a vzdušný prostor recepce je ideálním místem k neformálním schůzkám a nebo jen k posezení u kávy, než vykročíte do nového dne.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)