Vyhledávání

Rozšířené hledání

[77] 15.4.2011: Policejní výzva - přepadení pošt v Šumperku

zpět na přehled článků |

Policejní výzva - přepadení pošt v Šumperku


Dne 15. 4. došlo v Šumperku ke dvěma loupežným přepadením. K prvnímu případu došlo krátce po osmé hodině ráno na poště na ulici Temenické a k druhému o dvě hodiny později (asi v deset hodin) na poště na ulici Jesenické. Policisté na těchto případech intenzivně pracují. Pravděpodobně se jedná o téhož pachatele. Okolnosti obou případů jsou předmětem dalšího šetření, z toho důvodu nemůžeme zatím poskytnout žádné bližší informace.



K popisu pachatele:

  • muž 170 – 180 cm vysoký
  • štíhlé postavy
  • ve věku 20 – 30 let
  • měl podlouhlý hubený obličej se světlou, hladkou, čistou pletí
  • na očích tmavé sluneční brýle
  • na sobě měl tmavé kalhoty, tmavou mikinu s hlubokými kapsami a s kapucí přetaženou přes hlavu, u krku stáhnutou, po celé ploše mikiny byl drobný bílý potisk (vzor)

Žádáme proto kolemjdoucí, případné svědky, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v blízkosti přepadených pošt a všimli si popisovaného mladého muže, aby informace o něm sdělili na kterékoli policejní služebně, nebo na telefon 974 779 101, případně na linku 158.

por. Mgr. Marie Šafářová tisková mluvčí PČR KROK Šumperk



Související články:


Zpravodaj Policie České republiky 15.týden (aktualizováno), ročník: 2011, číslo: 4
Zpravodaj Policie České republiky 14.týden (aktualizováno), ročník: 2011, číslo: 4

Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: