Vyhledávání

Rozšířené hledání

[523] 10.09.2013: Parkovací místa pro zákazníky RegioJet

zpět na přehled článků |

Parkovací místa pro zákazníky RegioJet


Od pondělí 2. září 2013 je před budovou vlakového nádraží v Zábřehu vyčleněno 25 parkovacích míst pro zákazníka společnosti RegioJet. Vlaky společnosti RegioJet začaly opět zastavovat ve stanici Zábřeh na Moravě od 9. prosince 2012. Nejprve se jednalo o jeden ranní spoj ve směru na Prahu a jeden večerní spoj ve směru na Ostravu. Snahou starostů měst Šumperk, Zábřeh a Mohelnice se podařila ta skutečnost, že v současné době zastavují ve stanici Zábřeh na Moravě veškeré spoje jedoucí směrem na Prahu a tři večerní spoje směřující z Prahy na Moravu.



Pro své klienty, kteří odjíždějí z vlakové stanice Zábřeh na Moravě, si společnost Regiojet zajistila 25 parkovacích míst před budovou vlakového nádraží. Stání je povoleno těm vozidlům, jejichž řidič má zakoupenou platnou jízdenku od společnosti Regiojet a má ji viditelně umístěnou za předním sklem vozidla. Doba stání vozidla je omezena na 24 hod. od počátku platnosti jízdního dokladu. V sobotu a neděli je vyhrazena plocha pro parkování k dispozici všem osobním vozidlům. Společnost Regiojet vyšla tak vstříc klientům, kteří využívají jejích služeb a do stanice Zábřeh na Moravě se dopravují z okolních obcí, či měst.

(Bc. Daniel GRYC, tiskový mluvčí)



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů:


2015-11-11 20:21:04 jezdíme do Prahy každy týden 2krát mame dceru v nemocnici v Motole jsme velice spokojeni ale dnes nás překvapil návrat do Zabřehu měli jsme za stěračem listek od městské policie nikdy jsme si nevšimli že máme mít jizdenku za stěračem Vaši jizdenku máme a doufám že v pondělí na policii se vše vysvětli a pokuta za parkováni nám nehrozi .Děkuji za Vaše užasné služby Autor: