Vyhledávání

Rozšířené hledání

[521] 09.04.2013: Policie - tiskový servis - 8. 4. 2013

zpět na přehled článků |

Policie - tiskový servis - 8. 4. 2013


Dopravní nehodovost:  Ve dnech od 5. 4. do 7. 4. 2013 šetřili policisté v okrese Šumperk jednu dopravní nehodu bez zranění.

Odcizil katalyzátor: Trestného činu krádeže se dopustil neznámý pachatel, který v době od 3. 4. do 5. 4. 2013 na ulici Jesenické v Šumperku ze zaparkovaného vozidla Peugeot Boxer odcizil část výfukového potrubí s katalyzátorem. Tímto jednáním tak majiteli způsobil škodu kolem 35800 Kč.

Odcizil kontejnery: Trestného činu krádeže se dopustil neznámý pachatel, který v době od 31. 12. 2012 do 3. 4. 2013 z oploceného pozemku na ulici Družstevní v Mohelnici odcizil jedenáct kovových kontejnerů. Svým jednáním tak způsobil městu a odpadovým firmám škodu přes 177000 Kč.



Poničil pět vozidel: Z trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci je podezřelý 25letý muž z Jeseníku, který dne 5. 4. 2013 před třiadvacátou hodinou na ulici Nerudova v Zábřehu kopal do odstavených vozidel. U aut poškodil zpětná zrcátka a prokopl dveře. Celkově způsobil škodu kolem 25000 Kč. Muž byl zadržen a byla u něho provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 2, 94 promile alkoholu v dechu. Zadržený byl převezen na záchytnou stanici v Olomouci. Muži hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Řídil bez dokladů: Z trestného činu maření úředního rozhodnutí je podezřelý 21letý muž z Hanušovicka, který byl dne 6. 4. 2013 po desáté hodině na ulici Hlavní v Hanušovicích kontrolován jako řidič vozidla Citroen C15D. Vozidlo bylo bez registračních značek a řidič neměl k vozidlu žádné doklady. Dalším šetřením bylo zjištěno, že muž nevlastní řidičské oprávnění a má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel do listopadu 2013. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení a vozidlo bylo zajištěno.  Muži hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Posprejoval vagón:

Trestného činu poškození cizí věci se dopustil neznámý pachatel, který dne 7. 4. 2013 v ranních hodinách v železniční stanici v Koutech nad Desnou nastříkal dva barevné nápisy na odstavený osobní vagón. Tímto jednáním tak způsobil škodu kolem 8000 Kč.

(por. Bc. Josef Bednařík, Tiskový mluvčí policie Olomouckého kraje)   



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: