Vyhledávání

Rozšířené hledání

[520] 05.04.2013: Policie - tiskový servis - 5. 4. 2013

zpět na přehled článků |

Policie - tiskový servis - 5. 4. 2013


Dopravní nehodovost: Dne 4. 4. 2013 šetřili policisté v okrese Šumperk pět dopravních nehod, při kterých byly dvě osoby zraněny lehce. Celková škoda činí 147000 Kč.



Skončil v policejní cele: Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 37letý muž z Olšan, který byl dne 5. 4. 2013 ve čtvrt na jednu v obci Bohdíkov kontrolován jako řidič vozidla Fiat Punto. U muže byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1, 35 promile alkoholu v dechu. Dále bylo zjištěno, že podezřelý má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel do prosince 2016. Muž byl zadržen a umístěn do policejní cely.

Poničil zaparkované vozidlo: Trestného činu poškození cizí věci se dopustil neznámý pachatel, který dne 5. 4. 2013 před třetí hodinou na ulici Revoluční v Šumperku poničil zaparkované vozidlo Fiat Marea. Pachatel ulomil na vozidle zpětné zrcátko, rozbil skleněnou výplň zadních dveří a poškodil lak drobnými rýhami. Celkově majiteli způsobil škodu kolem 5000 Kč. 

(por. Bc. Josef Bednařík, Tiskový mluvčí policie Olomouckého kraje)  



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: