Vyhledávání

Rozšířené hledání

[516] 25.03.2013: Policie - tiskový servis - 23-24. 3. 2013

zpět na přehled článků |

Policie - tiskový servis - 23-24. 3. 2013


Krádež dřevní hmoty: Někdy v době uplynulého týdne odcizil neznámý pachatel v katastru obce Lesnice v části zvané Dlouhá, již vytěženou dřevní hmotu - smrk v rozsahu 4,18 m3 a v hodnotě 6.437 korun. Dále na stejném místě vytěžil a následně odcizil dřevní hmotu - buk v rozsahu 3 m3 v hodnotě 2.550. Společnosti způsobil škodu ve výši 8 987 korun. 

Zatajení nálezu: Neznámý pachatel si v pátek v restauraci v Rýmařově mezi 15 a 16 hodinou přisvojil dámskou kabelku s osobními doklady, platební kartou, penězi a osobními věcmi, kterou si zde devětatřicetiletá žena zapomněla. Neznámý nálezce je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu Zatajení nálezu a hrozí mu až jednoroční pobyt za mřížemi.



                                                                                                      (por. Mgr. Bc. Marie Štrbáková,DiS.)



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: