Vyhledávání

Rozšířené hledání

[512] 19.03.2013: Vydatné sněžení v Olomouckém kraji

zpět na přehled článků |

Vydatné sněžení v Olomouckém kraji


Profesionální i dobrovolní hasiči pokračují v nepřetržité pomoci od pondělních večerních hodin až do současnosti. Linka tísňové pomoci Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje stále přijímá nové žádosti o pomoc při odstraňování následků vydatného sněžení a další komplikace s tímto problémem spojených, například kolize vozidel, zapadané osobní i nákladní automobily a další.



Statisticky lze již hovořit o pěti desítkách událostí v návaznosti na avizované sněžení na územní Olomouckého kraje. Pomoci hasičů během nočních hodin jsme již vyhodnotili v druhém souhrnném přehledu. I u dalších výjezdových událostí hasiči pokračují v odstraňování spadených větví či stromů na komunikacích a to v drtivé většině celkového součtu. Od ranních hodin a to převážně na území Olomouckého a Prostějovského okresu přibily i dopravní nehody. Naštěstí oproti noční tragické nehodě u Velké Bystřice se nejedná z pohledu zranění o vážné komplikace. Jen v poslední hodině hasiči řeší již další desítku nových událostí. 

(Zdeněk Hošák, Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje)



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: