Vyhledávání

Rozšířené hledání

[490] 09.01.2013: Lucie Bílá jako Carmen zazpívá v kině Retro

zpět na přehled článků |

Lucie Bílá jako Carmen zazpívá v kině Retro


Zábřeh – Muzikálová 3D Carmen Hudebního divadla Karlín s Lucií Bílou v hlavní roli zazní v závěru měsíce ledna z plátna zábřežského biografu.

 

Filmový záznam muzikálu byl pořízen při speciálních neveřejných představeních. Pomocí 3D si tak užijete příběh "Carmen", jak to v divadle nebylo možné. Pestré scenérie lze sledovat ze všech různých úhlů a 3D formát diváky vtahuje do děje.



 

V hlavní roli Carmen samozřejmě návštěvníci kina uvidí Lucii Bílou, v dalších rolí se představí Dasha (Katarína), Peter Strenáčik (José), Václav Noid Bárta (García), Jiří Korn (Starosta Mendoza), Pavla Břínková (Teta Inéz), Athina Langoska (Vědma) a Lukáš Kumpricht (Zuniga).

 

Muzikálová Carmen je hvězdou cirkusu, který přijíždí do přímořského španělského města v době zásnub starostovy dcery Kataríny s policistou Josém Riverou. První policistovo setkání s Carmen mu převrátí život na ruby. Marně jí a vlastně především sám sobě vysvětluje, že je zasnouben a navíc vázán pracovními povinnostmi. Síla, která je táhne k sobě, svou mohutností překvapí nejen Josého, ale i samotnou Carmen.

 

„Představení Carmen ve 3D máme naplánovány na 26.ledna ve 20 hodin, 27. ledna v 17.30 a 30. ledna ve 20 hodin. Za vstupné dospělí zaplatí 155 Kč a děti do 15 let 135 Kč,“ sdělila k programu vedoucí kina Věra Smrčková.



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: