Vyhledávání

Rozšířené hledání

[403] 23.05.2012: Zpravodaj Policie České republiky středa 21.týden

zpět na přehled článků |

Zpravodaj Policie České republiky středa 21.týden


Dopravní nehodovost:

Dne 22. 5. 2012 šetřili policisté v okrese Šumperk jednu nahlášenou dopravní nehodu autobusu, při které bylo zraněno dvanáct osob. Celková škoda předběžně činí 310000 Kč. Řidič autobusu je podezřelý z trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti.

Vykradl restauraci:

Trestného činu krádeže vloupáním se dopustil neznámý pachatel, který dne 22. 5. 2012 na ulici Sokolské ve Vikýřovicích vnikl do restaurace. Z objektu odcizil finanční hotovost 9200 Kč a cigarety různých značek. Dále poškodil výherní automat. Celkově tak svým jednáním majiteli způsobil škodu přes 22000 Kč.



Odcizil motorovou pilu:

Trestného činu krádeže vloupáním se dopustil neznámý pachatel, který v době od 18. 5. do 21. 5. 2012 po překonání zámku na vstupní brance vnikl na pozemek rodinného domu v Mohelnici, kde z volně přístupného přístřešku odcizil motorovou pilu. Tímto jednáním způsobil majiteli škodu kolem 10000 Kč.

(por. Bc. Josef Bednařík, Tiskový mluvčí Olomouckého kraje)



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: