Vyhledávání

Rozšířené hledání

[393] 16.04.2012: Mažoretky Daren Mistryně Moravy

zpět na přehled článků |

Mažoretky Daren Mistryně Moravy


V sobotu 14.dubna se uskutečnilo Mistrovství Moravy mažoretek v Těšanech, kterého se zúčastnila i skupina DAREN ze Spolku Metoděj, pod vedením Renaty Švubové. Tato skupina měla zastoupení hned v několika kategorích a z každé si odvezla postup na Mistrovství Republiky a k tomu i nějaký ten cenný kov.



V kategorii baton (hůlka) získala Aneta Danielová ve velké konkurenci 2.místo, dále v kategorii duo Švubová, Marešová 1. místo a v miniformaci také první místo. V kategorii pompom (třásně) si děvčata v juniorské kategorii duo vybojovaly třetí místo(Grůzová, Němcová) a v kategorii miniformací také 3. místo. V seniorské kategorii získala nejcennější kov a zároveň titul Mistr Moravy Renata Švubová, v kategorii duo obsadila společně s T.Marešovou třetí příčku a v kategorii miniformace získaly děvčata skvělé 2. místo. Ve skupinách získala skupina DAREN 2. místo společně s titulem Vicemistryně Moravy. Děvčatům moc gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v dalších soutěžích.

(Švubová)



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů:


2012-04-16 15:52:56 ♥:) Autor: Anet

2013-03-09 12:31:56 pěkné Autor: