Vyhledávání

Rozšířené hledání

[380] 30.03.2012: Zpravodaj Policie České republiky pátek 13.týden

zpět na přehled článků |

Zpravodaj Policie České republiky pátek 13.týden


Dne 29 3. 2012 byly nahlášeny Policii ČR v okrese Šumperk 4 dopravní nehody, které si vyžádaly 2 lehká zranění. Celková výše škody činí 397000 Kč.

V podvečer 29. 3. 2012 došlo mezi obcemi Libivá a Vlachov k dopravní nehodě s lehkým zraněním. Řidič, 51letý muž z České Třebové, jel s vozidlem Nissan Frontier od Libivé směrem na Vlachov. Při projíždění levotočivé zatáčky v důsledku nepřiměřené rychlosti dostal na mokrém povrchu vozovky smyk a vyjel mimo silnici. Vozidlo pak čelně narazilo do stromu, od kterého se odrazilo a přetočilo se přes střechu zpět na kola. Řidič automobilu při nehodě utrpěl lehká zranění, se kterými byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci. Alkohol u řidiče byl vyloučen orientační dechovou zkouškou. Na vozidle vznikla škoda ve výši asi 300000 Kč a na stromu ve výši asi 5000 Kč. (foto viz příloha)



(por. Mgr. Marie Šafářová tisková mluvčí PČR KROK Šumperk)



Související články:


Zpravodaj Policie České republiky čtvrtek 13.týden , ročník: 2012, číslo: 4
Zpravodaj Policie České republiky středa13.týden , ročník: 2012, číslo: 3

Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: