Vyhledávání

Rozšířené hledání

[360] 29.02.2012: Zpravodaj Policie České republiky středa 9.týden

zpět na přehled článků |

Zpravodaj Policie České republiky středa 9.týden


Dopravní nehodovost: Dne 28. 2. 2012 šetřili policisté v okrese Šumperk dvě nahlášené dopravní nehody bez zranění. Celková škoda činí 1200 Kč.

Přišla o doklady a platební kartu: Trestných činů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku se dopustil neznámý pachatel, který dne 28. 2. 2012 kolem sedmnácté hodiny v prodejně Penny Market v Mohelnici, odcizil 48leté ženě z Mohelnice z tašky peněženku, kterou měla volně loženou v nákupním košíku. V peněžence byly doklady, finanční hotovost a platební karta. Dalším šetřením bylo zjištěno, že se pachatel pokusil o výběr z bankovního automatu, ale po zadání třikrát špatného PIN kódu se mu to nezdařilo. Tímto jednáním způsobil ženě škodu kolem 4000 Kč.



Před soudem nemluvil pravdu: Z trestného činu křivá výpověď a nepravdivý znalecký posudek je podezřelý 65letý muž ze Šumperka. Ten dne 28. 2. 2012 v dopoledních hodinách před Okresním soudem v Šumperku uvedl nepravdivé údaje, vědomě lhal a uváděl skutečnosti, které se nezakládaly na pravdě tak, aby obžalovaného 38letého muže ze Šumperka vyvinil z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření úředního rozhodnutí. V tomto případě hrozí muži trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

(nprap. Bc. Josef Bednařík tiskový mluvčí PČR KROK Šumperk)



Související články:

Zpravodaj Policie České republiky čtvrtek 9.týden , ročník: 2012, číslo: 3
Zpravodaj Policie České republiky pondělí 9.týden, ročník: 2012, číslo: 2
Zpravodaj Policie České republiky pátek 8.týden, ročník: 2012, číslo: 2

Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: