Vyhledávání

Rozšířené hledání

[347] 16.02.2012: Zpravodaj Policie České republiky čtvrtek 7.týden

zpět na přehled článků |

Zpravodaj Policie České republiky čtvrtek 7.týden


Dopravní nehodovost: Dne 15. 2. 2012 šetřili policisté v okrese Šumperk tři nahlášené dopravní nehody, při kterých byly čtyři osoby zraněny lehce. Celková škoda činí 956000 Kč.

Dopravní nehoda mezi dvěma vozidly: Dne 15. 2. 2012 kolem desáté hodiny dopoledne v úseku mezi obcemi Vlachov a Libivá došlo k dopravní nehodě mezi dvěma vozidly. Jednadvacetiletý řidič vozidla Renault Master se střetl s vozidlem VW, které řídil 36letý muž z Jesenicka. Při nehodě se oba řidiči zranili lehce, dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Celková škoda na vozidlech činí 950000 Kč. Příčiny nehody jsou stále předmětem šetření. (foto viz příloha)



Řidič skončil v policejní cele: Z trestného činu maření úředního rozhodnutí je podezřelý 28letý muž z Loučné nad Desnou, který byl dne 15. 2. 2012 kolem jedenácté hodiny dopoledne kontrolován policejní hlídkou na ulici M. R. Štefánika v Šumperku jako řidič vozidla Ford Fokus. Šetřením bylo zjištěno, že muž není držitelem řidičského oprávnění. Dále bylo zjištěno, že mu Okresní soud v Šumperku uložil zákaz řízení všech motorových vozidel do března 2014. Muž byl zadržen a umístěn do policejní cely.

Pokusili se ukrást sprchové gely, zubní pasty a deodoranty: Z trestného činu pokusu krádeže jsou podezřelí dva neznámí muži, kteří si dne 15. 2. 2012 kolem sedmnácté hodiny v obchodním domě Albert na ulici Dr. E. Beneše v Šumperku do nákupních košíků naložili sprchové gely, zubní pasty a deodoranty. Muži se pokusili projít prostorem pokladen, kde jim v tomto jednání zabránili pracovníci ostrahy prodejny. Pachatelé zboží vysypali před pracovníky ostrahy na zem a z prodejny utekli. Pracovníci prodejny zboží sesbírali a přemístili do skladu, kde provedli soupis a stanovili hodnotu odcizeného zboží na částku 5653 Kč.

nprap. Bc. Josef Bednařík tiskový mluvčí PČR KROK Šumperk



Související články:

Zpravodaj Policie České republiky pátek 7.týden, ročník: 2012, číslo: 2
Zpravodaj Policie České republiky středa 7.týden, ročník: 2012, číslo: 2
Zpravodaj Policie České republiky úterý 7.týden, ročník: 2012, číslo: 2

Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: