Vyhledávání

Rozšířené hledání

[342] 13.02.2012: Zpravodaj Policie České republiky pondělí 7.týden

zpět na přehled článků |

Zpravodaj Policie České republiky pondělí 7.týden


Dopravní nehodovost: Ve dnech od 10. 2. do 12. 2. 2012 šetřili policisté v okrese Šumperk pět nahlášených dopravních nehod, při kterých byly dvě osoby zraněny lehce. Celková škoda činí 25100 Kč.

Vyloupil dům v Novém Malíně: Trestných činů krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a poškození cizí věci se dopustil neznámý pachatel, který dne 10. 2. 2012 v dopoledních hodinách vnikl, přes balkonové dveře, do domu v Novém Malíně. Celý dům prohledal a následně odcizil mobilní telefon, plazmovou televizi s ovladači a přívodní elektrickou šňůrou. Celkově tak majiteli způsobil škodu přes 23000 Kč.

Vykradl škodovku: Trestných činů krádeže vloupáním a poškození cizí věci se dopustil neznámý pachatel, který v době od 9. 2. do 10. 2. 2012 vnikl do vozidla Škoda Octavia, které bylo odstaveno na silnici mezi obcemi Bohutín a Bartoňov. Z auta odcizil dětskou autosedačku, dětský podsedák, doklady od vozidla a autobaterii. Dále na vozidle poškodil spínací skříňku a elektroinstalaci. Celkově tak majiteli způsobil škodu kolem 20000 Kč.



Odcizil pěnové tužidlo a toaletní vody: Z trestného činu krádeže je podezřelý 20letý muž z Ústí nad Orlicí, který dne 9. 2. 2012 po dvacáté hodině v prodejně Kaufland na ulici Leštinské v Zábřehu, odcizil pěnové tužidlo v hodnotě 118 Kč. Dne 10. 2. 2012 kolem sedmé hodiny z výše uvedeného obchodu odcizil dvě toaletní vody v hodnotě 650 Kč. Jeho počínání bylo zaznamenáno na kamerový systém obchodního řetězce. Muž se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl v minulosti za obdobnou trestnou činnost řešen.

Odcizil řasenku: Z trestného činu krádeže je podezřelý 24letý muž ze Šumperka, který dne 10. 2. 2012 kolem sedmnácté hodiny z prodejny DM drogerie na Hlavní třídě v Šumperku, odcizil dámskou řasenku v hodnotě 399 Kč. Muže zadrželi pracovníci ostrahy prodejny a předali ho policii. Mladík se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl v minulosti za obdobnou trestnou činnost řešen.

Odcizil lyže: Trestného činu krádeže vloupáním se dopustil neznámý pachatel, který v době od 11. 2. do 12. 2. 2012 vnikl do kontejneru odstaveného na volné ploše před rekreační chalupou ve Velkém Vrbně. Z místa odcizil šest páru sjezdových lyží i s holemi a jeden pár běžeckých lyží. Celkově tak způsobil škodu kolem 52000 Kč.

Odcizil 160 litrů nafty: Trestného činu krádeže vloupáním se dopustil neznámý pachatel, který v době od 10. 2. do 12. 2. 2012 vnikl na pozemek firmy Nuget na ulici Průmyslová v Šumperku. Na místě vnikl do palivových nádrží tří zaparkovaných vozidel, ze kterých odcizil 160 litrů motorové nafty. Celkově tak způsobil škodu kolem 5400 Kč.

nprap. Bc. Josef Bednařík tiskový mluvčí PČR KROK Šumperk



Související články:

Zpravodaj Policie České republiky úterý 7.týden, ročník: 2012, číslo: 2
Zpravodaj Policie České republiky pátek 6.týden, ročník: 2012, číslo: 2
Zpravodaj Policie České republiky čtvrtek 6.týden, ročník: 2012, číslo: 2

Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: