Vyhledávání

Rozšířené hledání

[317] 25.01.2012: Zpravodaj Policie České republiky středa 4.týden

zpět na přehled článků |

Zpravodaj Policie České republiky středa 4.týden


  • Dne 24. 1. 2012 šetřili policisté v okrese Šumperk dvě nahlášené dopravní nehody, při kterých byla jedna osoba zraněna lehce. Celková škoda činí 30000 Kč.
  • Z trestného činu krádeže je podezřelý 35letý muž z Postřelmova, který dne 24. 1. 2012 kolem dvanácté hodiny na ulici Nerudova v Zábřehu z prodejny Albert odcizil tři čokolády v hodnotě 138 Kč. Muž byl zadržen zaměstnanci prodejny a zboží vydal. Podezřelý se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech řešen za obdobnou trestnou činnost.


  • Z trestného činu násilí proti úřední osobě je podezřelý 52letý muž ze Šumperka, který dne 24. 1. 2012 kolem sedmnácté hodiny v panelovém domě na ulici 8. května v Šumperku napadl policejní hlídku. Na policii zavolala žena, která uvedla, že ve vedlejším bytě slyší značný křik. Policisté přijeli na místo prověřit situaci, kdy z označeného bytu na ně vyběhl muž, který je nejdříve slovně urážel a následně fyzicky napadl. Policisté použili donucovací prostředky a muže zajistili, převezli k lékařskému vyšetření a umístili ho do policejní cely. Podezřelý byl pod vlivem alkoholu. Při zákroku utrpěl muž pohmoždění měkkých tkání obličeje a odřeniny zápěstí. Policisté nebyli zraněni a žádná hmotná škoda nevznikla. Celý případ je stále v šetření.
  • Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 23letý muž ze Zábřehu, který dne 21. 1. 2012 po třetí hodině ranní v Bludově nepřizpůsobil rychlost jízdy povětrnostním podmínkám, s vozidlem dostal smyk, a vyjel mimo silnici. S peugeotem narazil do lampy veřejného osvětlení a následně do plotu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Řidiči provedenou dechovou zkouškou byla naměřena hodnota 1, 64 promile alkoholu v dechu. Celková způsobená škoda činí 50000 Kč. Muži byl zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. (foto viz příloha)

nprap. Bc. Josef Bednařík tiskový mluvčí PČR KROK Šumperk



Související články:

Zpravodaj Policie České republiky čtvrtek 4.týden, ročník: 2012, číslo: 1
Zpravodaj Policie České republiky úterý 4.týden, ročník: 2012, číslo: 1
Zpravodaj Policie České republiky pondělí 4.týden, ročník: 2012, číslo: 1

Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: