Vyhledávání

Rozšířené hledání

[305] 9.1.2012: Zpravodaj Policie České republiky pondělí 2.týden

zpět na přehled článků |

Zpravodaj Policie České republiky pondělí 2.týden


  • Ve dnech od 6. 12. 2011 do 8. 1. 2012 šetřili policisté v okrese Šumperk jednu dopravní nehodu, při které byla jedna osoba zraněna lehce. Celková škoda činí 10000 Kč.
  • Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 22letý muž ze Šumperka. Ten byl dne 4. 12. 2012 kolem sedmnácté hodiny na ulici Temenické kontrolován jako řidič vozidla Ford Fiesta. Policisté u muže provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem, dále provedli orientační test na drogy, který byl pozitivní na pervitin. Řidič se dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření a byl mu zadržen řidičský průkaz.


  • Z trestného činu maření úředního rozhodnutí je podezřelý 32letý muž z Olomouce, který byl dne 7. 1. 2012 kolem dvanácté hodiny na ulici Jesenické v Šumperku kontrolován jako řidič motorového vozidla Fiat Croma. Šetřením bylo zjištěno, že muž má zákaz řízení všech motorových vozidel, jelikož v minulém roce dosáhl dvanácti bodů. Podezřelý byl na místě zadržen.
  • Z trestného činu krádež je podezřelý 21letý muž z Vyškova, který dne 6. 1. 2012 na náměstí Osvobození v Zábřehu z prodejny Rossmann, odcizil pěny a gely do koupele v hodnotě kolem 2200 Kč. Dále v marketu Penny odcizil padesát čokolád. Celkově tak způsobil škodu přes 5800 Kč. Muž se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech řešen za obdobnou trestnou činnost.

nprap. Bc. Josef Bednařík tiskový mluvčí PČR KROK Šumperk



Související články:


Zpravodaj Policie České republiky pátek 1.týden , ročník: 2012, číslo: 1
Zpravodaj Policie České republiky čtvrtek 1.týden , ročník: 2012, číslo: 1

Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: