Vyhledávání

Rozšířené hledání

[211] 22.9.2011: Proběhlo taktické cvičení IZS

zpět na přehled článků |

Proběhlo taktické cvičení IZS


  • Dne 21. 9. 2011 dopoledne proběhlo na parkovišti u prodejny nábytku Falco, u křižovatky ulic Jesenická a Žerotínova v Šumperku taktické cvičení složek Integrovaného záchranného systému. Cvičení se zúčastnili příslušníci Policie ČR Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje Územního odboru Šumperk a Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Požární stanice Šumperk, členové jednotky Sboru dobrovolných hasičů Šumperk, posádka rychlé lékařské pomoci Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Územního odboru Šumperk, strážníci Městské policie Šumperk.


  • Námětem cvičení byla dopravní nehoda cyklisty, osobního vozidla a traktoru s cisternou nafty na vlečce, při které došlo jednak k těžkým zraněním a jednak k úniku nebezpečné látky. Na této nehodě si zúčastněné složky IZS ověřily svou akceschopnost a procvičily taktické postupy při zvládání mimořádné události tohoto typu.

por. Mgr. Marie Šafářová tisková mluvčí PČR KROK Šumperk



Související články:

Zpravodaj Policie České republiky pátek 38.týden, ročník: 2011, číslo: 9



Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: