Vyhledávání

Rozšířené hledání

[157] 6.8.2011: Hanácký pohár v triatlonu ovládl zábřežský Jan Keprt

zpět na přehled článků |

Hanácký pohár v triatlonu ovládl zábřežský Jan Keprt


V sobotu se již počtvrté konal triatlonový den v Majetíně, který se vydařil jak z hlediska počasí, tak počtu účastníků. Dopoledne patřilo tradičně dětem, které závodily v několika kategoriích od odrážedel až po krátký triatlon. Ve dvě hodiny odstartoval hlavní závod na břehu štěrkového lomu cca 1 km od Majetínského koupaliště. Do vody se vrhlo 156 zúčastněných žen a mužů. Čekalo je 500 m plavání s krátkým přeběhem na protějším břehu, poté se závodníci vydali na 33 km dlouhou trasu kola a závod zakončili 6 km během v areálu koupaliště a okolních zahrádek.



Závod ovládl stylem start-cíl František Kubínek (Ekol team) s časem 1:17:24. Mezi ženami byla nejrychlejší Markéta Vydrová (Rocktechnik TT). Majetínský triatlon byl také posledním závodem Hanáckého poháru v triatlonu, kde se celkovým vítězem stal zábřežský triatlonista Jan Keprt (Silný team Uničov), před Václavem Klakurkou (V3T) a Ondřejem Kyselem (TTC Olomouc).



Související články:





Video:


Váš názor/komentář:

Autor:
Netolerujeme používání urážlivých výroků, propagace ilegálních politických hnutí a všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky. Za obsah komentářů neručíme. Provozovatel serveru si vyhrazuje právo smazat komentáře, které jsou dle jeho názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jsou jinak nevhodné pro uveřejnění.

Antispamová ochrana opište ověřovací kód s malými písmeny

Názory a komentáře čtenářů: