Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Letní kino na hradě



Od: 6.7.2016 0:00  Do: 19.8.2016 0:00     Místo: Vodní hrad Lipý

Cena: 80,- Kč

Prostory středověkého hradu budou i v letošním roce hostit letní kino.  Připraveny jsou filmové klasiky i novinky, komedie, dokumenty i horory.

Letní kino bylo zahájeno legendární českou komedií „Ať žijí duchové“ a bude probíhat ve třech blocích. Ve středu 6. 7. je na programu romantická komedie „S láskou, Rosie“, po které bude následovat ve čtvrtek thriller „E.A. Poe: Podivný experiment“. První blok zakončí v pátek 8. 7. sci-fi „Star Wars. Síla se probouzí“.  

Druhý blok je připraven na 13. 7., kdy je připravena nestárnoucí komedie Z. Svěráka „Obecná škola“. Rodiny s dětmi se mohou těšit na animovaný film „V hlavě“ a 15. 7. si přijdou na své milovníci hororů v kultovním snímku „Mlčení jehňátek“.

Poslední blok je nachystán v termínu 3. – 5. srpna, kdy se můžete těšit na dokumentární film „Trabantem do posledního dechu“, drama „Švadlena“ a western „8 hrozných„

            Letní kino se rozloučí v úterý 19. srpna hned dvěma filmy. Prvním bude česká komedie „Dvojníci“ a druhým akční sci-fi komedie „Deadpool“.

Stejně jako v minulých letech je pro filmové nadšence připravena akce 3+1 (kdy je vstupné na 4. film zdarma).

            Jednotné vstupné na každý film je 80,- Kč. Hrad je přístupný po 21 hodině a začátek představení je závislý na setmění (cca v 21:30). Občerstvení je zajištěno.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce

  • Propozice

  • Externí fotogalerie


    Podrobné informace:






  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)