Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Květinový jarmark



Od: 14.5.2016 10:00  Do: 15.5.2016 17:00     Místo: Zámecký areál Ctěnice



V Zámeckém areálu Ctěnice se ve dnech 14.& () 8210;15. 5. 2016 uskuteční již IV. ročník Svatojánského květinového jarmarku, na němž se představí například Zámecké zahradnictví Ctěnice se svou kolekcí trvalek, SZO ČZS Pelargonie s pestrou nabídkou muškátů nebo Střední odborná škola stavební a zahradnická s nabídkou zejména balkonových květin a letniček.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Kromě květinových stánků se mohou návštěvníci těšit na zahradní dekorace, aranže či keramiku. Dále také na prodejce ručně vyráběných šperků nebo drátenici. Na své si přijdou i milovníci perníků, koblih a dalších slaných specialit.

    Květinový trh bude doplněn o poutavý doprovodný program pro děti i dospělé. Nejmenší návštěvníky čeká květinová dílna víly Amálky, v níž si budou moci připravit pohádkové květinové šaty, uvít věneček, vytvořit látkové kytičky z organzy nebo vyrobit z drátků a korálků kvítkový náramek. Dospělé návštěvníky jistě upoutají workshopy vztahující se k osazování truhlíků, včetně tipů na osázení, nebo lekce aranžování suchých květin. 

    Informace pro návštěvníky

    V případě nepříznivého počasí se akce uskuteční v krytém prostoru Jízdárny.

    Vstup na Květinový jarmark je zdarma.

     





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)