Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Skřítek Fábula vstupuje do české knihy rekordů!



Od: 3.7.2016 10:00  Do: 3.7.2016 18:00     Místo: Kamenice nad Lipou, Masarykova 362

Cena: dospělý 180 Kč, dítě 145 Kč, rodina 560 Kč

Nebaví už vaše děti obyčejné hry jako člověče, nezlob se nebo pexeso? V pohádkové říši Fábula stoprocentně i vaše ratolesti odloží mobily a tablety a právě tyto hry si zahrají. Jsou totiž opravdu obří.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Přijďte se zúčastnit zábavného dne plného zážitků  a hlavně zapsání originální atrakce nejen pro děti do České knihy rekordů a kuriozit. Ve spolupráci s agenturou Dobrý den vás dnes v Pohádkové říši Fábula čeká spousta zábavy, od překonávání rekordů, soutěží, divadelních představení až po stálý program Pohádkové říše. Akce pro děti pořádaná tento víkend se koná za každého počasí. Protože jsme venku i pod střechou, výlet vám nepokazí ani horko, ani déšť.

    Tento víkend bude zábavní park Pohádková říše Fábula plný rekordů a kuriozit. V průběhu dnešní kulturní akce nejenže společně pokřtíme a zahájíme provoz nové atrakce Obřích společenských her, ale po celý den se budou moci návštěvníci zapojit do pokusů originálních rekordů pohádkových bytostí. Schválně, přidáte se k naší ježibabě v překusování žížal?

    Sekce obřích společenských her se skládá například z Fábulo, nezlob se o rozměrech bezmála 8 metrů čtverečních a vaše rodina si ho bude moci zahrát s figurkami výšky 60 cm. Stejně tak dáma, logik, pexeso, domino nebo třeba kartky mariášky, to vše pro vás skřítek Fábula připravil.

    Návštěvníci se samozřejmě mohou tradičně těšit i na Prohlídku pohádkového sklepení s živými bytostmi, která však letos bude opět trochu jiná, pohádkové bludiště, mini ZOO, království hlavolamů, tvořivé dílny,… Nově však zábavní park skřítka Fábuly otevírá také  divadlo na zelené louce, dobrodružnou cestu skřítka Fábuly , nebo rozšiřuje možnosti volnočasových aktivit i občerstvení.

    Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodennívýlet do Pohádkové říše Fábula.

    Po celou dobu akce probíhají soutěže a jednotlivé pokusy o rekordy našich Pohádkových bytostí. Můžete se samozřejmě přidat.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)