Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Literární kavárna



Od: 12.4.2016 0:00  Do: 14.6.2016 0:00     Místo: Zámecký areál Ctěnice



Literární kavárna

Chcete-li strávit příjemné odpoledne, přijměte naše pozvání na kávu se známou žurnalistkou, dlouholetou vídeňskou zpravodajkou Radiožurnálu, Marií Woodhamsovou, a Zdenkou Procházkovou, „grande dame“ českého herectví. V hezkém prostředí zámku Ctěnice se dozvíte mnohé zajímavosti o Rakousku. Společně s autorkou zalistujeme v její Literární kuchařce, která má podtitulek Také nemáte čas vařit?

Koná se ve výstavním sále Špejchar. 




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Program Literární kavárny na duben 2016

    Úterý 12. 4. 2016 ve 14,00 hod.  Marie Woodhamsová a Kluci v akci

    Marie Woodhamsová pozvala televizní kuchařské duo známé jako Kluci v akci. Filip Sajler a Ondřej Slanina mají za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech po celém světě. V televizním pořadu Kluci v akci tak představují divákům přípravy jídel dva skuteční profesionálové, kteří jsou navíc schopní zprostředkovat vaření přitažlivou a zábavnou formou – jako opravdový kulinářský zážitek.

     

    Úterý 10. 5. 2016 ve 14,00 hod.  Zdenka Procházková a Ivan Kraus Herec, scénárista, loutkář, spisovatel, fejetonista a povídkář Ivan Kraus se narodil 1. března 1939 v Praze. Po maturitě na gymnáziu (1957) vystudoval nástavbový obor mezinárodní ekonomické vztahy (1959). Jako herec a autor působil v řadě pražských malých a kabaretních divadel. Po roce 1968 žil v cizině, od roku 1971 pracoval v Německu jako rozhlasový a televizní scénárista, loutkoherec a spisovatel, od roku 1976 střídavě žije ve Francii. Pobýval také ve Spojených státech, Švýcarsku, Itálii, Anglii, Nizozemí, Belgii, Španělsku, Portugalsku a Mexiku. Nyní žije střídavě v Paříži a v Praze.

     

    Úterý 14. 6. 2016 ve 14.00 hod.  Marie Woodhamsová a její host

    Konzumační vstupenka 60 Kč zahrnuje nápoj a sušenky.

    http://www.muzeumprahy.cz/literarni-kavarna/

     

     





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)