Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Staročeská pouť aneb zahájení sezony 2016 v pohádkové říši Fábula (Kamenice nad Lipou)



Od: 18.6.2016 10:00  Do: 18.6.2016 18:00     Místo: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika

Cena: Dospělý - 180,-- kč , Dítě 145,-- kč

Pohádková říše Fábula zahajuje sezonu plnou akcí a novinek tradiční Staročeskou poutí!

Silák, medvěd, kejklíř, flašinetář… Nic vám to nepřipomíná? A co třeba potulní cikáni předpovídající slibnou budoucnost, cukrová vata a pouťové perníky? Ano, hádáte správně odkaz" alt=":-)" /> Fábula pro vás nachystal pravou nefalšovanou staročeskou pouť v Pohádkové říši!

Dnes opět otevírá své brány Pohádková země skřítka Fábuly a všechny děti i dospělé zve na slavnostní zahájení sezony 2016 Staročeskou poutí. Můžete se těšit na zápasy siláka s medvědem, věštění budoucnosti, kejklíře a potulné muzikanty, divadlo a spoustu a spoustu další zábavy.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Zavřete oči a představujte si, jak… 

    …pouťový orchestr hraje k tanci a poslechu, mezi zástupem zvědavých dětí prochází rozšafný flašinetář, odněkud zaznívají kramářské písně potulných tuláků, akrobati a kejklíři předvádí nevěřícímu publiku své kousky a nejsilnější muž světa si s troufalými návštěvníky měří své síly. Přemůže ho někdo? Své umění předvádí i chlupatý medvěd, rozpustilí loutkoherci a světa znalí komedianti…

    …jen pozor na kapsáře! A na krásnou a tajemnou cikánku s očima černýma jako noc, která ve vaší dlani vidí budoucnost blízkou i dalekou, ale za to, co chcete slyšet si nechá dobře zaplatit.

    Tak už přestaňte snít apřijeďtesi staročeskou pouť se vším všudy užít jako rodinný výlet do Pohádkové říše FÁBULA. Zábavní park skřítka Fábuly tak zahájí prázdniny plné kulturních akcí a novinek. Návštěvníci se budou moci tradičně těšit na Prohlídku pohádkového sklepení s živými bytostmi, která však letos bude opět trochu jiná, pohádkové bludiště, mini ZOO, království hlavolamů, tvořivé dílny,… Nově však zážitkový park skřítka Fábuly otevírá atrakci obřích společenských her, divadlo na zelené louce, dobrodružnou cestu skřítka Fábuly a také rozšiřuje možnosti volnočasových aktivit i občerstvení.

    Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula a nezapomeňte, že akce se koná za každého počasí. Jsme totiž venku, ale i pod střechou.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)