Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Vrchařská koruna Vysočiny



Od: 1.4.2015 0:00  Do: 31.10.2015 0:00     Místo: celý region

Cena: zdarma

Vrchařská koruna Vysočiny

V letošním roce je zahájen první ročník celosezónní soutěže pro všechny milovníky cyklistiky a cykloturistiky a přírody v okolí Žďárských vrchů – Vrchařská koruna Vysočiny.

Inspirací pro letošní rok se nám stala Vrchařská koruna Valašska, která v okolí Vsetína letos pojede již 3. ročník. Cyklistickou sezónu na Bystřicku, Novoměstsku, Žďársku a blízkém okolí si tedy můžete od dubna do října zpestřit obdobou této soutěže.

Prvním krokem je registrace na odkaz">www.vkvys.cz a poté zdolání 20 vrcholů. Na každém vrcholu se účastník vyfotí a uvedené fotografie se jménem zašle na email vkvysociny@gmail.com. Ten, kdo pošle fotografie ze všech 20 vrcholů v nejkratším čase od své registrace na webu, se stane držitelem Vrchařské koruny Vysočiny pro rok 2015. Ostatní, kterým se podaří všechny vrcholy zdolat a doložit fotografiemi, se mohou těšit na pamětní diplom a slosování o zajímavé ceny. Není tedy nutné se registrovat hned k 1. dubnu. Jednotlivé vrcholy můžete využít jako tipy na výlety v průběhu celého léta anebo vyrazit na krátké cykloputování (v loňském roce organizátorkou odzkoušeno a odjeto za tři dny v žádném spěchu).

Pro ty, kteří navštíví jen některá místa, je připravena alespoň soutěž o nejlepší cyklistickou fotografii. Všechny informace najdete na uvedeném webu a na facebookových stránkách.

Vrchařská koruna Vysočiny se koná od 1. dubna do 31. října. V průběhu sezóny bude také uskutečněno několik cyklovýletů „Po Zubřích stezkách“, které se s úspěchem konaly už v loňském roce.

Více informací: odkaz">www.vkvys.cz, facebook Vrchařská koruna Vysočiny, vkvysociny@gmail.com, tel. 77434458

 

 




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce

  • Propozice

  • Externí fotogalerie


    Podrobné informace:






  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)