Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Strašidelná noční prohlídka Pohádkové říše Fábula



Od: 23.8.2014 20:00  Do: 24.8.2014 0:00     Místo: Pohádková říše Fábula

Cena: 80

Taky si myslíte, že k prázdninám patří dobrodružství? Vzpomínáte rádi na noční táborové hry? Nebo si chcete užít trochu adrenalinu a zábavy se svými velkými dětmi?




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Ať už jste souhlasně odpověděli na jakoukoli otázku, je to jasné. Strašidelná noční prohlídka Pohádkové říše Fábula je ta pravá volba pro vás. Nechte se překvapit tajemnými zákoutími temného sklepení, kde se o vaši dávku adrenalinu s radostí postarají sami obyvatelé Pohádkové říše. Na své cestě nevynecháte ani mučírnu, ani peklo, kde vám zbývá jenom doufat, že vaše duše není obtěžkána natolik, abyste se z pekla ještě někdy podívali na povrch zemský. Pokud se vám to podaří, určitě bude potřeba tu úlevu dobře zajíst a zapít…

    A kde dobře pojíst a popít? No přece v Hostinci u loupežníka Bambitky!  Po večerech tam obsluhuje podivná partička, kterou tvoří stará čarodějnice, loupežnice, co má hubu nabroušenější než kudlu a čert, co ho i z pekla vyhodili jako nezvladatelného. A tihle tři v akci, to se nedá vyprávět, to se musí zažít!

    POZOR: Akce není vhodná pro děti do 12 let (doporučujeme až od 15 let) s ohledem na velmi přesvědčivé herecké výkony herců, realistickou ukázku tortury apod.

    Začátek je ve 20 hodin a zábava potrvá až do půlnoci!

     

    Vstupné 80 Kč

     

    REZERVACE: tel.: +420 608 601 500 e-mail: info@skritek-fabula.cz





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)